Home / Sport / “Leven als een prof” bij Football Skills Ambacht

“Leven als een prof” bij Football Skills Ambacht

7 februari 2014 sportpark schildman (aswh)

Op dit moment zijn wij in volle gang met onze voorbereidingen op het nieuwe seizoen en op 7 februari, de avond waarop we alle spelers van FSA van 2013 uitnodigen voor ?leven als een prof?. ?leven als een prof?van Football Skills Ambacht houdt in dat alle deelnemers (+/-120) van 2013 worden uitgenodigd, de spelers worden ingedeeld in 6 groepen die onder begeleiding langs verschillende onderdelen gaan. Per onderdeel hebben ze ongeveer 20 minuten. de onderdelen zijn: 

  • voetbaltraining ? deze word voorbereid door Michel Hordijk en gegeven door een stagiair van Michel bij Ajax.
  • looptraining ? deze word gegeven door Alberto Rodriguez Herrera, nieuwe looptrainer van FSA in 2014 en personal trainer in het dagelijks leven.
  • weerbaarheidstraining ? word voorbereid en gegeven door Leo keuvelaar en/of Jeroen stoute van Koi opleidingsinstituut, Bushidojo (aikido) en zterk training en advies.
  • foto shoot ? Erik verbeek en peter de korte van shortgraphics gaan de jongens op de gevoelige plaat zetten.
  • pers training ? op dit moment hebben we Stefan Valk freelance bij AD/Rotterdams dagblad en voetbaljournaal, Jan Timmer van timmer tekst (pers- en pr bureau) en Anine Wink van Winx communicatie ,er volgen er nog meer. 
  • keeperstraining ? we hopen dat peter den otter zijn medewerking hier aan geeft, maar dit is nog niet bevestigd.
  • voedingsdeskundige ? genaamd Raymond van Garderen.

en de avond sluiten we af met een presentatie over normen en waarden binnen de voetballerij, we Robert van de Bout bereid gevondendeze te doen, hij heeft zijn eigen bedrijf genaamd ?de nieuwe dominee?, deze geeft presentaties, peptalks, stand up comedy etc. De avond start om 18:00 en we hopen om 21:00 te kunnen afsluiten, want we moeten ook rekening houden met de slaaptijden van de spelers, die moeten de volgende dag gewoon weer fris het veld op.

Top