Home / Sport / Volleybalvereniging Vollido

Volleybalvereniging Vollido

Een gezellige vereniging voor jong en oud! Kijk voor nog meer informatie op www.vollido.nl

Op deze pagina vind je wat meer informatie over onze vereniging. Sinds 1973 kan er in Hendrik-Ido-Ambacht bij volleybalvereniging Vollido gevolleybald worden. De vereniging bestaat inmiddels uit ruim 250 leden, waarvan ongeveer 100 jeugdleden. Een groot gedeelte daarvan speelt Cool Moves Volley, een volleybalmethode voor de jonge kinderen.

Vollido wordt bestuurd door 5 enthousiaste leden. Daarnaast zijn er veel leden als vrijwilliger actief, onder andere in het geven van trainingen, het coachen van teams of als lid van een commissie.
De vereniging kan overigens altijd weer nieuwe vrijwilligers gebruiken. Kijk bij vacatures om te kijken of er iets voor jou bij zit.

Thuiswedstrijden spelen we allemaal in de Ridderhal. Op een thuiszaterdag spelen ?s ochtends als eerste de CMV- en jeugdteams. Later op de dag komen de seniorenteams aan bod. Het hoogtepunt van de dag is de wedstrijd van heren 1 om 16.30 uur, waarbij het publiek zich een meelevende zevende man toont.
Benieuwd of volleybal iets voor jou is? Kom een keer vrijblijvend meetrainen! Kijk voor meer informatie op onze website www.vollido.nl

Top