Home / Media / Maak kennis met toekomstige Dordtse pophelden tijdens Popschool Live!

Maak kennis met toekomstige Dordtse pophelden tijdens Popschool Live!

Op dinsdag 23 en woensdag 24 januari treden de bands van de ToBe Popschool op in de Talent Stage van de Popcentrale in het Energiehuis, Noordendijk 148, Dordrecht. Het jongste poptalent uit Dordrecht en de regio laat zien en horen wat ze in hun mars hebben. Benieuwd wat de Popschool is? Kom gezellig langs: de docenten van de Popschool staan je graag te woord. De avonden beginnen om 18.30 uur en de entree is gratis.

Popschoolbands
18 Popschoolbands treden op, dit is onderdeel van de cursus. Zowel de bands van de Popschool 4 Kids (tot 12 jaar) en de Popschool  (vanaf 12 jaar) laten horen en zien wat ze het afgelopen half jaar hebben geleerd.

Presentaties
Sommige bands hebben al ervaring opgedaan in de Talent Stage of op Wantijpop, maar sommige staan voor de allereerste keer op het podium. Deze presentaties geven een goed beeld van hoe deze kinderen en jongeren in bands hebben leren spelen. Maak kennis met onze toekomstige Dordtse pophelden!

Tijdens de twee avonden gaan de deuren open om 18.00 uur en beginnen de bands om 18:30 uur met optreden. Ben je benieuwd hoe het is om in een band te spelen? Kom dan een kijkje nemen, want misschien is het ook iets voor jou. Kijk voor meer informatie op tobe.nl/popschool .

Top