Home / Club / Nieuw cursusaanbod ToBe cultuurcentrum Drechtsteden

Nieuw cursusaanbod ToBe cultuurcentrum Drechtsteden

Wil je creatief aan de slag in het nieuwe jaar? Eind januari / begin februari starten de nieuwe cursussen van ToBe in de Drechtsteden. Wil je muziek maken, dansen, acteren, zingen, tekenen, beeldhouwen, fotograferen, met mode bezig zijn of een mooi portret schilderen? Voor iedereen is er een uitdagende manier om je kunstzinnig te ontwikkelen, zowel voor de startende als de gevorderde cursist. Kom naar ToBe cultuurcentrum in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht, met ook de Popcentrale, Popschool, Jeugdtheaterschool Dordrecht en Muziekstroom onder één dak. Ook zijn er diverse ToBe dependances in de Dordtse wijken, Papendrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht waar je muzieklessen kunt volgen.

Nieuwe cursussen Kunst & Design, Muziek en Theater & Dans
Kunst & Design heeft een gevarieerd aanbod voor kinderen en volwassenen. Nieuw zijn het Jongerenatelier (13-18 jaar), Portret ? en modeltekenen & schilderen, Fotojournalistiek en De verborgen geschiedenis van onze cultuur.

Wil je muziekles of mee doen met één van onze samenspelcursussen dan is instromen vaak nog mogelijk. Sinds kort hebben we twee nieuwe koren, Turkse Volksmuziek en Elongo, een swingend Afrikaans koor met percussie. Voor kinderen vanaf 1 jaar starten er weer diverse kindercursussen muziek.
Denk je er aan om auditie te doen voor een theater-, zang of musicalopleiding dan is de Auditie Training Zang misschien iets voor jou.

De afdeling Theater en Dans start met een Studioklas Acteren (12+), Kleuterdans (4-6 jaar) en met HipHop (16+) en organiseert op 26 januari All You Can Dance, een dag vol met dansworkshops en voorstellingen in het Energiehuis. Voor volwassenen zijn er de cursussen Basistraining Acteren, Theater maken voor kinderen en het Improvisatietheater. Op 19 januari is er Theater op Zondag, een workshop met lunch in het Energiehuis.

Krant ToBe in de Drechtsteden

De krant ?ToBe in de Drechtsteden? laat zien wat ToBe cultuurcentrum allemaal te bieden heeft. Deze krant wordt in januari huis-aan-huis verspreid in de Drechtsteden. Heb je deze krant niet ontvangen, vraag dan een exemplaar aan via info@tobe.nl.

Inschrijven
ToBe biedt in de Drechtsteden meer dan 100 cursussen aan in verschillende kunstdisciplines, voor elke leeftijd en voor elk niveau. De vakkundige docenten staan bekend als gedreven professionals en brengen de passie voor het vak graag aan je over. Inschrijven voor een cursus Kunst & Design, Muziek of Theater & Dans is mogelijk via www.tobe.nl. Hier vind je ook meer informatie over de cursussen, gratis proeflessen en tarieven.

Top