Home / Club / Muziek voor baby’s, peuters en kleuters

Muziek voor baby’s, peuters en kleuters

Na de voorjaarsvakantie van de scholen start bij ToBe cultuurcentrum weer cursussen voor de allerkleinsten. Muziek op Schoot (0/1 jaar) en Muziek voor Peuters (2/3 jaar) zijn cursussen voor kind én ouder of verzorger. Voor de kleuters start er Spelen met Muziek. De lessen voor de kleuters zijn in Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht op vrijdagmiddag en de lessen voor de allerkleinsten zijn op dinsdagochtenden in Zwijndrecht.

Zingen is voor de kinderen van 0-4 met ouders of verzorgers natuurlijk het grootste onderdeel van deze lessen. Zingen is voor een baby of dreumes heel belangrijk. Deze eerste muzikale ervaringen stimuleren het spraakvermogen en samen zingen verhoogt het veilige gevoel voor het jonge kind. In de cursussen zingen we oude en nieuwe liedjes en doen we allerlei muzikale spelletjes. Ook muziekinstrumentjes speciaal voor de allerkleinsten komen voorbij. De cursus van 10 lessen kost ? 62,50. De eerste lessen zijn op dinsdag 25 februari in een locatie van De Nederburgh aan de Duivenvoorde.

In de cursus Spelen met Muziek voor kleuters wordt natuurlijk ook heel veel gezongen. De kleuters krijgen daarnaast allerlei instrumenten in de lessen en maken een begin met muzikale elementen van Ritme en Melodie. De laatste les is een presentatie voor ouders en bekenden. De cursus van 15 lessen kost ? 85,00 en start op vrijdag 28 februari. Aanmelden en info www.tobe.nl

Top