Home / Club / START NIEUW CURSUSSEIZOEN TOBE CULTUURCENTRUM

START NIEUW CURSUSSEIZOEN TOBE CULTUURCENTRUM

Wil je creatief aan de slag dit najaar? Het nieuwe cursusseizoen van ToBe cultuurcentrum start weer vanaf 1 september in de Drechtsteden. Wil je muziek maken, dansen, acteren, zingen, tekenen, beeldhouwen, fotograferen, met mode bezig zijn of een mooi portret schilderen? Voor iedereen is er een uitdagende manier om je kunstzinnig te ontwikkelen, zowel voor de startende als de gevorderde cursist. Kom naar ToBe cultuurcentrum in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht, met ook de Popcentrale, Popschool, Jeugdtheaterschool Dordrecht en Muziekstroom onder één dak. Ook zijn er diverse ToBe dependances in de Dordtse wijken, Papendrecht en Hendrik-Ido-Ambacht waar je muzieklessen kunt volgen. Vanaf september heeft ToBe een prachtige nieuwe locatie in Zwijndrecht, Kubiek aan de Zwaluwstraat 1, waar alle lessen Muziek plaatsvinden.

Proeflesweek Dans
Dansen geeft energie! Iedereen beweegt op zijn eigen manier. Kom naar de proeflesweek Dans van maandag 8 tot en met zaterdag 13 september en vind de dansstijl die bij je past. Al vanaf 2 jaar kun je bij ToBe danslessen volgen bij de cursus Peuterdans. De lessen vinden plaats in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Op www.tobe.nl vind je het rooster van de proeflesweek. Zeker van een plekje in de les? Stuur dan van tevoren een mail naar klant@tobe.nl.  

Kinder Open Huis op 13 september
Ben jij tussen de 0 en 12 jaar en wil je iets doen met Dans, Muziek, Kunst& Design of Theater maar weet je nog niet wat? Ontdek jouw talent in één van de meedoelessen tijdens het Kinder Open Huis op zaterdag 13 september van 10.30 – 15.30 uur. Locatie is het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Je bent van harte welkom om gewoon binnen te lopen en mee te doen!

Inschrijven
Bij ToBe draait het om plezier en het ontwikkelen van creatief talent. ToBe biedt in de Drechtsteden meer dan 100 cursussen aan in de kunstdisciplines Dans, Muziek, Kunst & Design en Theater, voor elke leeftijd en voor elk niveau. De vakkundige docenten brengen de passie voor hun vak graag aan je over. Kijk voor meer informatie over de cursussen, tarieven, locaties en inschrijven op www.tobe.nl.

Top