Home / Media / Oproep aan ondernemers in de Westelijke Dordtse Oever

Oproep aan ondernemers in de Westelijke Dordtse Oever

Deel uw mening via het ondernemerspanel

De gemeente is trots op de bedrijven die zich, soms al hele lange tijd, op de Westelijke Dordtse Oever hebben gevestigd. De Dordtse ondernemers zijn de economische motor van onze stad. Graag willen we samen met hen de Westelijke Dordtse Oever ontwikkelen tot een aantrekkelijk, bereikbaar en duurzaam werkgebied.

Dat geldt voor het nieuw te ontwikkelen gebied, maar zeker ook voor de bestaande bedrijventerreinen. De mening en ervaring van de bedrijven die hier gevestigd zijn is belangrijk en horen we daarom graag. U weet als geen ander wat er speelt, wat werkt en niet werkt en wat de wensen zijn en de mogelijkheden in de praktijk.

Ondernemerspanel
Daarvoor is een ondernemerspanel opgericht. Zodat er zoveel mogelijk informatie van ondernemers op de Westelijke Dordtse Oever opgehaald kan worden, we kunnen leren en anticiperen op wat er onder de ondernemers en in het gebied leeft en speelt. Hoe meer meningen en input, hoe beter. Daarom vragen wij zoveel mogelijk ondernemers zich in te schrijven voor het panel. Als u zich al heeft ingeschreven, dan bedanken wij u daarvoor hartelijk. Is de eerdere mail van de gemeente aan uw aandacht ontsnapt? U kunt zich nog steeds aanmelden.

Via internet op www.onderzoekcentrumdrechtsteden.nl
• klik op het kopje ‘Vragenlijsten’;
• klik op ‘Ondernemerspanel’;
• vul gebruikersnaam en wachtwoord in.
• uw unieke gebruikersnaam en wachtwoord staan vermeld in de eerder toegestuurde informatie

Top