Home / Media / Rond Uit Dordrecht 3

Rond Uit Dordrecht 3

Nieuwsbrief

Beste fietser,

 
Dinsdag start alweer de vijfde editie van Rond Uit Dordrecht.

Daarvoor is er de afgelopen dagen door vrijwilligers veel werk verricht. En niet voor niets. We zijn zelf ook steeds verrast door de mooie plaatsen we doorheen komen. Zeker nu de Brabantse Biesbosch erg goed toegankelijk is geworden.

Om de puntjes op de i te zetten, met de laatste nieuwtjes dit overzicht:

De routes

Deze zijn nu allemaal beschikbaar. Zowel als pdf, met de beschrijving, als met de code om ze in te laden in een GPS-apparaat. Natuurlijk zijn ze ook uitgepijld. Kortom we hebben er alles aan gedaan om de routes, goed te kunnen laten volgen.

De inschrijving.

Inschrijven is nog steeds mogelijk. Voordeel van nu inschrijven is dat de stempelkaart klaarligt. En, met het inschrijfbewijs dat u bij de aanmelding krijgt toegezonden (per email) kunt u alleen de eerste ochtend, dinsdag, al gratis met de Waterbus. Voor de overige dagen kan de stempelkaart worden gebruikt

http://www.ronduitdordrecht.nl/evenement/inschrijven-2/

Campers/ caravans

Dit jaar is het aantal campers groter dan ooit. Zij zullen daarom voor het eerst op het grote parkeerterrein van het Riwal Hoogwerkersstadion worden gezet.

Voor deze en andere mogelijkheden kijk daarvoor op onze pagina

Avondprogramma

Woensdagavond Funda Müdje

In de traditie van het verbinden van en fietsen literatuur (vorige jaren, Jordan, Wagendorp, Winnen en Zonneveld) hebben we nu Funda Müdje bereid gevonden om over haar tocht naar Istanboel te vertellen. Woensdagavond 31 mei zal Müdje vanaf 19.15 een avond verzorgen over haar bijzondere tocht van Amsterdam naar Istanboel. Müdje is schrijfster en cabaretière. Zij zal zelf ook nog twee dagen meefietsen op haar speciale fiets. Kortom iedereen kan met haar kennismaken. Dit zal gebeuren in de Blauwe Kamer van de historische bibliotheek, Groenmarkt 153.  Kaarten á €7,50 per persoon zijn al te bestellen via NL08 RABO 0177 461 411 met vermelding van Mudje of aan de kassa. Müdje zal ook boeken signeren.

Meer over Müdje is hier te lezen.

https://www.fietsersbond.nl/nieuws/actrice-funda-mujde-moet-bewegen/

Donderdagavond Barbecue

Het vijfde jaar van Rond Uit Dordrecht was voor FC Dordrecht een reden om dit jaar voor de eerste keer samen met ons een barbecue te organiseren. Dit zal gebeuren op het terrein van het Riwal Hoogwerkserstadion. We rekenen erop dat velen die avond zullen benutten om gezellig de afgelopen dagen na te bespreken. En om gesterkt de laatste dag, vrijdag te gaan fietsen. Aanmelden kan hier al plaatsvinden. Link

 

 

Top