Home / Sport / Spinningmarathon in de Ridderhal 19 april a.s.

Spinningmarathon in de Ridderhal 19 april a.s.

Kom in Beweging Tegen Kanker!

Op 19 april a.s. vindt voor de derde keer het ?In Beweging Tegen Kanker?evenement plaats in de Ridderhal in Hendrik-Ido Ambacht. Deze dag staat in het teken van tal van dans- en sportactiviteiten met als hoogtepunt de spinningmarathon. 100% van de opbrengst van dit evenement gaat naar de strijdtegen kanker. Kom ook in beweging tegen kanker en schrijf je vandaag nog in voor de spinningmarathon!

Onder professionele en zeer enthousiaste begeleiding van erkende instructeurs en opzwepende muziek wordt er maximaal drie uur achter elkaar gespind. Het programma is zo samengesteld dat dit voor iedereen een haalbare en vooral leuke uitdaging is. Mocht drie uur echter toch teveel zijn, dan kun je ook met meerdere personen op één fiets samenwerken en elkaar aflossen.

Vorig jaar was de tweede editie van het ?In Beweging Tegen Kanker?-evenement en werd er ruim ?26.000,- bij elkaar gebracht. De reacties van de deelnemers en bezoekerswaren lovend. Dit jaar willen we dit uiteraard graag op alle fronten dubbel en dwars verslaan en hiervoor hebben we jouw inzet keihard nodig!
 

Schijf je in!
Neem je collega?s mee, motiveer een groepje vrienden en lever jouw bijdrage in de strijd tegen kanker. Deelnemen kost ? 10,- en we vragen je om dit aan te vullen met de opbrengst van jouw persoonlijke sponsors waarbij we je vragen te streven naar minimaal 50,- euro per persoon. Aangezien het hele evenement kosteloos bij elkaar wordt gebracht gaat de volledige opbrengst via Alpe d?HuZes of RopaRun naar KWF Kankerbestrijding.Samen kunnen we kanker overwinnen! Ga snel naar www.ibtk.nl, schrijf je in en kom op 19 april spinnen in de Ridderhal.

Zie ook facebook.com/Inbewegingtegenkanker en twitter.com/IBTK_NL.

 

Top