Home / werk / SROI.nu

SROI.nu

invulling, ontzorging en uitvoering social return

SROI.nu is de regionale partner voor invulling, ontzorging en uitvoering van social return in aanbestedingen:


ADVIES: U kunt ons benaderen voor de inleverdatum van de aanbesteding, zodat wij naar aanleiding van een analyse van uw organisatie, in kaart kunnen brengen wat u kunt doen op het gebied van social return m.b.t. de aanbesteding en de uitwerking van de sociale paragraaf

ONDERSTEUNING: Daarnaast is het mogelijk dat Job-Up ook de daadwerkelijke uitvoering op zich neemt, middels een detacheringconstructie. Job-Up neemt dan de werving & selectie op zich, en doet de begeleiding gedurende de looptijd van de aanbesteding. Het is tevens mogelijk een ‘custom made’ opleiding aan de inlener aan te bieden, om het personeel op te leiden voor de specifieke werkzaamheden.

UITBESTEDEN: Het is ook mogelijk om een deel van de werkzaamheden compleet uit te besteden. De timmerlieden, schilders en metaalbewerkers van de Hoop Multibedrijven in Dordrecht nemen complete projecten of delen hiervan graag voor hun rekening. Ook hiermee geeft u een goede invulling aan de 5% regeling.

JobUp heeft ruime ervaring met de invulling van SROI in aanbestedingstrajecten. Referentieprojecten zijn op aanvraag beschikbaar.

Top