Home / Sport / Tafeltennisvereniging Serve ’71

Tafeltennisvereniging Serve ’71

Dé tafeltennisvereniging van Hendrik-Ido-Ambacht

Tafeltennisvereniging Serve ’71 is in 1971 opgericht. De naam is dus niet helemaal willekeurig. In de decennia hierna is de vereniging bekend komen te staan als een sportieve en gezellige vereniging, waar iedereen zich thuis voelt.

Momenteel telt de vereniging meer dan 50 leden. Voor een tafeltennisvereniging in een dorp ter grootte van Hendrik-Ido-Ambacht is dit aanzienlijk. Speciaal hieraan is dat het merendeel uit juniorenleden bestaat. Het tafeltennissen met vriendjes, vriendinnetjes, of andere leeftijdsgenoten, zorgt voor een hoop plezier bij de kinderen en andere betrokkenen bij de vereniging.

Serve ’71 is dus een vereniging waar ruimte en aandacht is voor ieder persoon. Of u nu gewoon lekker een balletje wilt slaan, of echt wilt meedoen om de prijzen in competitieverband, Serve ’71 is een vereniging waar u het allemaal kunt.

Bent u geïnteresseerd in tafeltennis en lijkt onze vereniging u een mooie plaats om dit te doen? Neem gerust een kijkje op onze website www.serve71.nl voor meer informatie.

Top