Home / Club / Zaterdag 6 juni open huis uitvaartcentrum Achterambachtseweg

Zaterdag 6 juni open huis uitvaartcentrum Achterambachtseweg

Op zaterdag 6 juni  is er van 10.00 uur tot 14.00 uur open huis in het uitvaartcentrum op de gemeentelijke begraafplaats. U bent van harte welkom om op deze dag onze begraafplaats te bezoeken.

Modern en sfeervol uitvaartcentrum 
Ons uitvaartcentrum biedt een goede, eigentijdse voorziening voor een belangrijk en vaak zwaar moment in het leven. Er zijn twee 24-uurskamers die apart toegankelijk zijn en waar de familie 24 uur per dag toegang toe heeft en kan verblijven bij de overledene.

Daarnaast is er een aula, een familiekamer waar de familie voor de plechtigheid even kan plaatsnemen, een kantoorruimte, een beheerder van de begraafplaats en er is een ruimte voor verzorging en bloemen. Wethouder Van de Velde: ‘We zijn zeer trots op ons moderne en sfeervolle uitvaartcentrum. Het stelt onze bewoners in de gelegenheid om op een door hen gewenste wijze afscheid te kunnen nemen van hun dierbare’.

Open dag
Op de open dag is er alle gelegenheid om het uitvaartcentrum rustig te bekijken. Constance Eekhof, beheerder van de begraafplaats: ‘De open dag stelt mensen in de gelegenheid om zonder verdrietig te zijn het uitvaartcentrum te bezichtigen. Zo kunnen wij in alle rust de angst voor de dood verminderen en bespreekbaar maken. Want veel is mogelijk en alles is bespreekbaar’. De medewerkers van onze begraafplaats zijn ook aanwezig en beantwoorden deze dag graag al uw vragen. U vindt de gemeentelijke begraafplaats aan de Achterambachtseweg 8b.

Top