Home / Media / Zaterdag is het weer Zomerparkdag!

Zaterdag is het weer Zomerparkdag!

Zaterdag is de 15e editie van de Zomerparkdag. Er is van vroeg tot laat van alles te zien en te beleven voor jong en oud. Bezoekers kunnen struinen over de braderie en de vrijmarkt, genieten van de muziek en kijken naar de vele demonstraties van bijvoorbeeld Twirlteam Accelerando,  Macau Sport-Dance Zone en Vocal Heart Popkoor. De Zomerparkdag wordt om 10.00 uur muzikaal geopend door brassband Young Impact.

Resultaten ideeënboom
Vorig jaar konden bezoekers bij de kraam van de gemeente hun ideeën voor Ambacht aan de ideeënboom hangen. Dit jaar kunnen zij zien welke ideeën daarvan zijn uitgevoerd. Ook kunnen zij reactie geven op de nieuwe huisstijlontwerpen voor de gemeente en stemmen op een nieuw lettertype. 

Tussendoor even bijkomen?
Bezoekers kunnen de hele Zomerparkdag op meerdere plekken terecht voor hapjes en drankjes. Zo ook op het evenemententerrein voor De Ridderhal. Daar is muziek, hapjes, drankjes en een gezellige zitgelegenheid. Van 16.00 tot 18.00 uur is er bovendien een speciaal programma op het evenemententerrein. Een streekdichter geeft een impressie van de dag en coverband Recession treedt op. Lekker nagenieten voor kraamhouders en alle andere bezoekers!

Dank aan de vrijwilligers
Op de eerste plaats is de Zomerparkdag bedoeld als dank aan de vele vrijwilligers die Ambacht tot zo’n levendige gemeente maken. Zij ontvangen gratis consumptiebonnen die tijdens de Zomerparkdag besteed kunnen worden.

Nieuwsgierig naar het programma? Kijk dan op www.h-i-ambacht.nl/zomerparkdag.

Top