Home / Media / Zomerparkdag-Kunstmarkt 2017

Zomerparkdag-Kunstmarkt 2017

Tijdens het jaarlijkse festival Zomerparkdag, dit jaar op zaterdag 26 augustus, laat Hendrik-Ido-Ambacht zich weer van zijn beste kant zien. Door inspanning van de gemeente, verenigingen en vrijwilligers is de Zomerparkdag altijd een groot feest en wordt bezocht door tienduizenden bezoekers uit Ambacht en de regio.

Daarbij mogen de kunstenaars natuurlijk niet ontbreken! Het Kunsthuis Hendrik-Ido-Ambacht organiseert daarom in samenwerking met de gemeente de Zomerparkdag-Kunstmarkt.

Deze kunstmarkt bestaat uit 25 grote marktkramen en wordt gehouden tijdens de Zomerparkdag op het parkeerterrein naast Cultureel Centrum Cascade. De kunstmarkt is te bezoeken van 10:00 tot 16:00 uur en biedt de bezoekers de mogelijkheid een grote collectie kunstwerken te bewonderen, direct in contact te komen met kunstenaars en zonder bemiddeling kunstwerken aan te kopen. Ook is er de mogelijkheid voor de deelnemende kunstenaars om een demonstratie te geven.

Om de kunst die wordt aangeboden goed op elkaar af te stemmen en de hoge kwaliteit te waarborgen, zijn er voorwaarden voor deelname vastgesteld. Aan de hand van deze voorwaarden zullen de inschrijvingen door de kunstmarktcommissie worden beoordeeld.
Kunstenaars uit Hendrik-Ido-Ambacht zullen voorrang genieten bij inschrijving. Alleen als er onvoldoende inschrijvingen zijn, komen kunstenaars uit andere gemeenten in aanmerking voor een kraam.

Heb je interesse om deel te nemen aan deze Zomerparkdag-Kunstmarkt? Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier. Wil je naast het tonen van je kunstwerken ook demonstraties geven? Dan kun je dit op het inschrijvingsformulier aangeven.

Inschrijving:
Inschrijving is door een volledig ingevuld inschrijfformulier te mailen naar kunstmarkt@hetkunsthuis-hia.nl.

Als bijlagen voeg je 3 duidelijke kleurenfoto’s van recent werk toe. Titel, afmetingen, techniek, gebruikte materialen en beschrijving noteer je per kunstwerk op het inschrijvingsformulier.

Meer informatie:
Voor meer informatie kun je contact op nemen met het Kunsthuis via kunstmarkt@hetkunsthuis-hia.nl

image

image

Top