Home / Zorgwelzijn / De Blije Borgh

De Blije Borgh

Zorgorganisatie

De Blije Borgh is opgericht in 1968. Als zorgorganisatie met een uitgebreid aanbod aan diensten op het gebied van Wonen, Zorg, Diensten en Ontspanning komen wij aan uw wensen tegemoet.  
De Blije Borgh kent momenteel vijf locaties: onze hoofdlocatie De Blije Borgh en vier nevenlocaties: Emmastaete, Wielstaete, Sophiastaete en Alewijnsflat.
Bij onze organisatie werken ongeveer 300 mensen die zich, samen met onze vrijwilligers, elke dag opnieuw met hart en ziel inzetten, om u de grootst mogelijke kwaliteit van leven te bieden. 

In de dienstverlening staan de kernwaarden Vertrouwd, Liefdevol, Ondernemend en Gastvrij (VLOG) centraal.

  • Vertrouwd (professioneel en nabij)
  • Liefdevol (vriendelijk en mensgericht)
  • Ondernemend (meegaan op de golven van de tijd)
  • Gastvrij (een warme uitstraling en beleving)

De medewerkers staan dag en nacht paraat voor de meest kwetsbare mensen in de samenleving.
De wijkverpleegkundigen en thuiszorgmedewerkers geven de mensen thuis passende hulp en zorg. In de ontmoetingscentra (Emmastaete, Wielstaete en Sophiastaete) kunnen bezoekers een maaltijd nuttigen of meedoen met één van de vele cursussen of andere activiteiten die daar georganiseerd worden. Voor mensen met geheugenproblematiek heeft De Blije Borgh dagopvanglocaties.

Ook voor wonen kunnen mensen bij de organisatie terecht. Er zijn diverse mogelijkheden en arrangementen. Van huurwoningen met een grote zelfstandigheid tot zwaardere en intensieve verpleeghuiszorg.

De Blije Borgh is een verbindende partij in Hendrik-Ido-Ambacht en ziet samenwerking met andere partijen als haar kracht. Samen denken, samen durven, samen delen.

 

Top