Home / Zorgwelzijn / Een sterfgeval is nooit leuk en altijd onverwachts

Een sterfgeval is nooit leuk en altijd onverwachts

Meride helpt u bij het verzorgen van de perfecte uitvaart zodat u het overlijden rustiger kan verwerken

Meride Uitvaartverzorging ondersteunt u in alle facetten die bij goede uitvaartzorg komen kijken. Wij regelen de perfecte uitvaart. Bij een crematie of begrafenis wordt u bijgestaan door één en dezelfde uitvaartverzorger die de uitvaart van A tot Z voor u regelt. Met Meride Uitvaartverzorging kiest u voor een professionele uitvaartondernemer die de uitvaart van uw dierbare perfect verzorgd.

Of het nu gaat om een simpele uitvaart, exclusieve uitvaart of bijvoorbeeld een eco-uitvaart, bij Meride Uitvaartverzorging kunnen wij alles voor u regelen. Wij hebben langlopende en goed onderhouden contacten bij crematoria, begraafplaatsen, kerken en andere organisaties. Wij zorgen voor een uitvaart die bij de overledene past. Wij zijn goed geïnformeerd over gebruiken en rituelen van verschillende geloven en nemen deze uiteraard volledig in acht.

Bij Meride Uitvaartverzorging bent u verzekerd van een waardig afscheid voor de overledene.
Wanneer een naaste overlijdt komt er naast verdriet ook veel praktische zaken op u af. Deze praktische zaken kunt u aan uitvaartverzorgers van Meride over laten. Goed contact tussen u en de uitvaartverzorger is van groot belang voor een soepele organisatie van de begrafenis of crematie. U wordt daarom vanaf het eerste contactmoment tot en met de uitvaart en eventueel daarna begeleid door dezelfde persoon. Samen met u bepalen jullie welke zaken de uitvaartverzorger uit handen kan nemen, zodat u de tijd heeft om afscheid te nemen. De uitvaartverzorger kan geheel vrijblijvend uw wensen en de daarbij behorende mogelijkheden bespreken. Meride komt de gemaakte afspraken op tijd na en doet geen toezeggingen over een uitvaart waarvan niet zeker is of zij deze waar kunnen maken. Wij werken uitsluitend met professioneel personeel, evenals iedere partij die namens Meride Uitvaartverzorging diensten verleent.

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op 085 – 40 18 123 of mailen naar info@meride.nl. Natuurlijk kunt u ook kijken op onze website: www.meride.nl. 

Top