Home / Overige / Gezondheidscentrum De Volgerlanden ontvangt een cadeau van Rhiant

Gezondheidscentrum De Volgerlanden ontvangt een cadeau van Rhiant

Onthulling

Het Gezondheidscentrum De Volgerlanden is al weer enkele maanden geopend in het multifunctionele gebouw Sophiastaete. Het is een mooi onderdeel van het gebouw geworden, met een strak interieur en een prachtig thema: “de patiënt staat bij ons in het middelpunt!’’.

Rhiant is blij met het Gezondheidscentrum als huurder. “Ze hebben het pand mooi ingericht en zijn van grote waarde voor de wijk en ook voor de bewoners van Sophiastaete”. Samen met De Blije Borg en Kinderopvang Ambacht, die ook in dit gebouw gevestigd zijn, voorzien Het Gezondheidscentrum en de Apotheek in een belangrijke behoefte van de bewoners van Hendrik-Ido-Ambacht.

Op 11 juni onthullen Jan Heijs, a.i. bestuurder van het Gezondheidscentrum, en Carlo Oostindie, directeur-bestuurder van Rhiant gezamenlijk het kunststuk bij de receptie. Het stuk is gemaakt door Gerda de Klerk in opdracht van Rhiant. Gerda is op locatie geweest en heeft verschillende elementen verwerkt in haar stuk. Zo is er bijvoorbeeld een skippybal uit de  fysioruimte te zien en is het gebouw gepositioneerd op één van de kozijnen die kenmerkend zijn voor het gebouw Sophiastaete.

Rhiant wenst het gezondheidscentrum en de patiënten een mooie toekomst toe in en rond de Sophiastaete.  

Top