Home / Media / Interim directeur-bestuurder benoemd bij ToBe cultuurcentrum

Interim directeur-bestuurder benoemd bij ToBe cultuurcentrum

De raad van toezicht van ToBe cultuurcentrum maakt bekend dat de heer R. (René) Nekkers is benoemd als interim directeur-bestuurder van ToBe. Hij vervult deze functie op tijdelijke basis als opvolger van de heer Piet Elenbaas, die in december afscheid nam van ToBe.

René Nekkers is afkomstig uit de financiële sector en heeft veel ervaring met het leiden van reorganisaties en het inzetten van veranderingsprocessen. Zijn ervaring wordt gezien als een toegevoegde waarde in een omgeving waarbij het vergroten van marktgericht denken en het optimaliseren van de bedrijfsvoering de belangrijkste doelstellingen zijn. Van juli tot december 2014 was hij lid van de Raad van Toezicht van ToBe. René woont in Dordrecht.

De komende maanden gaat René Nekkers zich inzetten om, samen met het management team, de medewerkers van ToBe en de aangesloten gemeenten, plannen te ontwikkelen waarmee ToBe de toekomst financieel gezond tegemoet kan treden, met een uitdagend aanbod op het gebied van cultuureducatie. Dit met als doel om voor zoveel mogelijk mensen in haar werkgebied, betekenisvol te zijn in hun culturele ontwikkeling!

ToBe biedt lessen en cursussen aan op het gebied van muziek, dans, kunst & design en theater. Zowel particulieren als scholen, verenigingen en culturele instellingen zijn klant en/of cursist bij ToBe. De hoofdvestiging van ToBe cultuurcentrum is het Energiehuis te Dordrecht. Daarnaast is ToBe ook actief in Barendrecht, de Hoeksche Waard, Papendrecht, Ridderkerk en Zwijndrecht.

Meer informatie over ToBe is te vinden op www.tobe.nl.

Top