Home / Media / Kom naar de IS-DIT-WAT-VOOR-JOU-WEKEN bij ToBe cultuurcentrum

Kom naar de IS-DIT-WAT-VOOR-JOU-WEKEN bij ToBe cultuurcentrum

Wil je vanaf september 2015 ‘iets’ doen op het gebied van Dans, Kunst & Design, Theater of Muziek, maar weet je nog niet precies WAT? Kom dan van 7 september tot en met 3 oktober 2015 naar de vier Is-dit-wat-voor-jou-weken bij ToBe.

Tijdens deze vier weken ben je van harte welkom om te kijken of een les mee te doen en er zo achter te komen welke les, dag, groep, docent of tijdstip het beste bij jou past. De lessen Dans, Theater en Muziek zijn gratis te volgen. Kijken is altijd mogelijk meedoen is afhankelijk van het aantal ingeschreven cursisten en beschikbare werkplekken. De Is-dit-wat-voor-jou-weken vinden plaats op verschillende ToBe locaties in Barendrecht, Dordrecht, Hoeksche Waard, Papendrecht, Ridderkerk en Zwijndrecht.

Op www.tobe.nl/agenda staat per dag een rooster, zodat je precies weet welke les wanneer is. Van tevoren aanmelden is niet nodig.

Is-DANS-wat-voor-jou?
De eerste week staat in het teken van Dans! Van 7 september tot en met 12 september kun je komen kijken of meedoen met alle danslessen in het Energiehuis, Noordendijk 148 te Dordrecht. Er zijn danscursussen voor alle leeftijden (vanaf twee jaar), voor beginners en gevorderden. Misschien is Hiphop wel wat voor jou of is Moderne dans meer jouw stijl? Probeer het uit en laat je informeren/ adviseren door de medewerkers van ToBe.
De volgende lessen staan deze week op het programma: Peuterdans, Kleuterdans, Kleuterballet, Kinderballet, Hiphop, Hiphop Lyrical, Breakdance, Moderne dans, Modern jazz, Flamenco, Dansconditie, T’ai Chi / Taijiquan, Fusion Bellydance en Afro fitness.

Is KUNST&DESIGN, THEATER of MUZIEK wat voor jou?
Na de DANS week volgen er nog drie weken waarin je kunt uitproberen of een cursus iets voor jou of je kind is.
• Van 14 september tot en met 19 september de Is-KUNST&DESIGN-wat-voor-jou-week
• Van 21 september tot en met 25 Is-THEATER-wat-voor-jou-week
• Van 28 september tot en met 3 oktober Is-MUZIEK-wat-voor-jou-week

Meer informatie is te vinden op www.tobe.nl/nieuws

Top