Home / Club / Summerschool Dance bij ToBe

Summerschool Dance bij ToBe

ToBe danst de zomer door!

Wil je deze zomervakantie lekker actief blijven en kennis maken met nieuwe dansstijlen? Doe dan mee aan de Summerschool Dance en kom op woensdagavonden dansen! In het Energiehuis, Noordendijk 148, organiseert ToBe Dans elke woensdagavond in de zomer twee danslessen. Vanaf 23 juli is er afgewisseld High Heels, Contemporary Fusion, Hiphop en Moderne Dans.

Iedere week heb je de vrijheid om op het laatste moment te beslissen of je aan de les deelneemt of liever op het strand blijft liggen! Volg je geen lessen bij ToBe? Geen probleem, want de Summerschool is er voor iedereen en alle niveaus.

Lessen
Word een “femme fatale op hakken” met de lessen High Heels van Janet van Uytrecht of combineer Hiphop en Moderne Dans bij Contemporary Fusion door docent Jeffrey Stolk. Op woensdag 23, 30 juli en 6 augustus vindt High Heels plaats van 19.30 tot 20.30 en Contemporary Fusion van 20.30 tot 21.30 uur.
Woensdag 13, 20 en 27 augustus is er van 19.30 tot 20.30 uur Hiphop waar je kennis met verschillende stijlen zoals R&B, house en dancehall. Laat je daarna van 20.30 tot 21.30 meevoeren op de muziek bij Moderne Dans door Mitchell Amsterdam

Passe-partout
Zes weken lang onbeperkt deelnemen aan de 12 lessen? Of per keer beslissen of je wel of geen zin hebt? Dan is de passe-partout iets voor jou! De passe-partout kost €72,50 (vanaf 21 jaar). Voor omgerekend €6,00 euro per les ben je verzekerd van een zomer vol dans. Iedereen van 16 t/m 20 jaar betaalt slechts €60,00.

Losse les
Heb je de hele vakantie al volgepland en wil je toch één keertje meedansen? Dat kan ook. Kom langs voor aanvang van de les en vraag aan de docent of er een plaatsje vrij is. De kosten zijn dan €10,- per les. Je betaalt contant aan de docent. Let wel: vol=vol. Kijk voor meer informatie op www.tobe.nl/summerschool-dance.

image

Top