Home / Media / Nieuwe activiteiten Kunst op je Bord

Nieuwe activiteiten Kunst op je Bord

In februari starten weer nieuwe activiteiten Kunst op je Bord. Deze kunstprojecten voor kinderen van groep 1 t/m 8 worden georganiseerd door Hi5Ambacht en aangeboden op verschillende scholen in Hendrik-Ido-Ambacht.

Kunst op je bord
Op verschillende scholen worden in de periode februari-juni kunstprojecten na schooltijd aangeboden. Deze kunstprojecten zijn voor alle kinderen in Hendrik-Ido-Ambacht en zijn meestal gratis of soms met een kleine bijdrage.

Kleine kunstenaars
Bij de projecten van Kunst op je Bord kunnen de kinderen kennismaken met verschillende disciplines en kunstvormen zoals; beeldend, dans, muziek, theater, film en fotografie. Een aantal weken lang zijn de kinderen echte kunstenaars, muzikanten, dansers, filmers of zangers. Creativiteit en eigenheid staan voorop. Kinderen leren nieuwe technieken, maken kennis met instrumenten en leren nieuwe dansstijlen.

Periode februari-juni
De projecten die de komende periode worden aangeboden zijn:
Dansen en plezier maken!, Kleuteratelier: prentenboek, Muzikaal Kindermenu, Trommelen in de jungle, Djembé, Druktechnieken, Fantasiedieren, Gitaar, Streetdance, Bouw je eigen droomhuis, Houtwerkplaats, Schilder je eigen Selfie, Ontwerp je eigen tas, Het verhaal achter de muziek, Schrijf je eigen popsong en Samen een speelfilm maken.

Aanmelden
Op de website www.hi5ambacht.nl kun je je aanmelden voor de projecten, hier vind je ook meer informatie over het programma, locaties, lesdagen en tijden. Komt de lesdag of tijd niet uit? Sommige activiteiten worden in meerdere wijken aangeboden.
Voor vragen: jakobien.moetwil@tobe.nl 088 8885343 of 078 – 737 00 54

De projecten worden gegeven door docenten met een kunstvakopleiding en aangeboden door Hi5ambacht in samenwerking met De Ambachtse Muziekschool, Dusdans, AlexdaDJ en cultuurcentrum ToBe.

Hi5Ambacht wordt mede mogelijk gemaakt door de landelijke impulsregeling brede scholen, sport en cultuur.

Top