Home / Zorgwelzijn / Rivas verrast mantelzorgers met attentie

Rivas verrast mantelzorgers met attentie

Rivas verrast mantelzorgers met attentie

Rivas Zorggroep heeft de mantelzorgers van thuiszorgcliënten in Hendrik- Ambacht en Zwijndrecht verrast met een attentie. Zij kregen vorige week in verband met de Dag van de Mantelzorg een presentje. Dit sloot aan bij het thema: ‘Allemaal verhalen!’.

Onmisbaar
Een familielid die iemand ondersteunt bij de zorg is vaak onmisbaar. ‘Deze mantelzorgers zijn een heel waardevolle aanvulling op de zorg’, zegt Astrid van Rekom, teamleider thuiszorg bij Rivas. ‘Samen met hen zorgen we voor de beste zorg van onze cliënt.’

Presentje
De Dag van de Mantelzorg was een mooie aanleiding om de mantelzorgers extra in het zonnetje te zetten. ‘Een presentje krijgen is altijd een leuke verrassing’, zegt Van Rekom. Daarom kregen alle mantelzorgers een mooi ingepakt notitieboek en een verhalenbundel die beschikbaar was gesteld door MEE Drechtsteden.

 
Waardering
Thuiszorgmedewerker Jo Anne Blom deelde de presentjes uit. Zij overhandigde het onder andere aan Cocky, dochter van meneer Van Pelt. Zij ondersteunt haar vader in zijn dagelijkse bezigheden. Daarnaast eet hij een paar keer per week bij zijn kinderen. ‘Dat doen we allemaal graag voor hem en het is voor ons vanzelfsprekend’, zegt zij. ‘Het is dan extra leuk als dat op deze manier wordt waardeerd.’

Informatie
Voor meer informatie en voor het aanvragen van thuiszorg van Rivas kan contact worden opgenomen via Rivas Zorglijn 0900-8440 of kijk op www.rivas.nl.

Top