Home / Media / Samen bouwen aan een nieuw binnenzwembad

Samen bouwen aan een nieuw binnenzwembad

De komende periode wordt er in Hendrik-Ido-Ambacht een nieuw binnenzwembad gebouwd en het buitenbad wordt gerenoveerd. Maar dit doen wij natuurlijk niet alleen, daar hebben wij uw hulp bij nodig!

Denkt u ook mee?
Tijdens de voorbereidingsfase willen wij zoveel mogelijk partijen betrekken om tot een breed gedragen projectvoorstel te komen voor de raad. Zo zijn de verenigingen gevraagd naar hun wensen over de inrichting van het binnenbad, de raadsleden zijn bevraagd met een enquête en de senioren worden nog bevraagd. Jongeren kunnen de komende weken hun voorkeur voor fun-elementen uitbrengen via Instagram. De jongste bewoners uit Ambacht gaan tekeningen maken om te laten zien wat zij graag in het zwembad willen hebben. En iedereen kan de poll op Twitter, Facebook en de website invullen. Dit alles om met elkaar na te denken over hoe het nieuwe binnenzwembad eruit kan komen te zien. Al deze input wordt gebruikt voor het projectvoorstel en uiteindelijk zal de raad hierover een besluit nemen. Denkt u ook met ons mee?

Ambacht nog mooier dankzij CAI-middelen
Door de verkoop van het kabelnetwerk heeft stichting CAI de beschikking gekregen over financiële middelen. De stichting wil dit geld inzetten voor voorzieningen (projecten) waar vrijwel alle inwoners van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht gebruik van kunnen maken. Het doel is om samen met inwoners en de gemeente, een impuls te geven aan de Ambachtse samenleving. Het project “hanging baskets” is als eerste gestart en wij zijn nu druk bezig met de voorbereidingen voor het bouwen van het nieuwe binnenzwembad.

Overige CAI-projecten
Naast het bouwen van het nieuwe binnenzwembad en de “hanging baskets” worden ook de rotondes opgeknapt. Verder worden het Kerkplein en het Havenhoofd opnieuw ingericht en komt er een bezoekerscentrum bij de Sophiapolder. Wilt u meer informatie over de CAI-projecten?
Kijk dan op www.h-i-ambacht.nl/cai

Top