Home / Zorgwelzijn / Informatiebijeenkomst Niet-aangeboren hersenletsel

Informatiebijeenkomst Niet-aangeboren hersenletsel

voor inwoners in de Hoeksche Waard met Niet-aangeboren hersenletsel

De patiëntenvereniging Stichting Hersenletsel.nl Zuid-Holland heeft het  voornemen om  in de Hoeksche Waard activiteiten te organiseren voor inwoners met Niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun naasten.

NAH kan ontstaan door bijvoorbeeld een ongeval, herseninfarct, een hersenbloeding, een hartstilstand, een hersenvliesontsteking, een hersentumor of traumatisch letsel. NAH kan grote gevolgen hebben voor het dagelijks leven, niet alleen voor de getroffene zelf, maar ook voor de overige gezins- en/of familieleden. Veel NAH-getroffenen zijn sneller moe, kunnen hun emoties minder goed in bedwang houden, hebben last van omgevingsgeluiden of zijn snel het overzicht kwijt. In de Hoeksche Waard wordt momenteel weinig activiteiten georganiseerd voor NAH-getroffenen en hun naasten.

Om een goed beeld te kunnen krijgen van de vragen, wensen en behoefte van mensen met NAH en hun naasten organiseert de patiëntenvereniging een informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst is bedoeld voor NAH-getroffenen, partners, familieleden, vrienden, kennissen en  collega’s. Degene die beroepsmatig op één of andere wijze te maken heeft met NAH en geïnteresseerd is om deze bijeenkomst bij te wonen is eveneens van harte welkom.

Tijdens deze bijeenkomst willen wij van de NAH-getroffen en hun naasten zelf vernemen waar behoefte aan is, wat in de Hoeksche Waard gemist wordt qua informatie, activiteiten of ondersteuning. Uw inbreng vinden wij belangrijk en vormt de basis voor onze verdere plannen om NAH-activiteiten in de Hoeksche Waard te organiseren.

De informatiebijeenkomst vindt plaats op

donderdag 13 april van 19.30 – 21.30 uur

Huys te Hoecke, Zomerplein 15 in Puttershoek

In verband met de beschikbare ruimte en de voorbereiding is het gewenst dat u zich aanmeldt. Aanmelden kan telefonisch bij Lies Bonsang 06-150.91.924 of door een mailtje te sturen naar  zuidholland@hersenletsel.nl

Belangstellenden die verhinderd zijn of een bijeenkomst te vermoeiend is en te veel prikkels geeft laat het ons weten. Wij kunnen dan samen naar een andere mogelijkheid kijken. U kunt uw inbreng of reactie ook mailen.

Top