Home / Zorgwelzijn / Cursus HOOFD-stuk

Cursus HOOFD-stuk

Cursus voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel in de chronische fase

Het bestuur van Stichting Hersenletsel.nl Zuid-Holland organiseert in samenwerking met Stichting MEE AV en Coachbureau Z-Factory uit Gouda de cursus HOOFD-stuk. De Stichting Hersenletsel.nl Zuid-Holland heeft van de gemeente Leerdam subsidie ontvangen, waardoor het mogelijk wordt om de cursus voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) te organiseren.

In overleg met de gemeente Leerdam hebben we de kosten van de cursus verlaagd van € 70 naar € 35 voor niet-leden van Hersenletsel.nl en van € 35 naar € 20 voor leden van Hersenletsel.nl.

De cursus is bedoeld voor mensen met NAH en NAH-ervaringsdeskundige vrijwilligers. De cursist heeft ervaringskennis over NAH in de chronische fase. Het doel van de cursus is om je eigen verhaal/ervaring te leren vertellen tijdens de presentatie-avond op 22 juni.

De cursus start op donderdag 4 mei in Verpleeghuis Lingesteyn in Leerdam. De cursus duurt 7 ochtenden van 10.00 – 12.00 uur.  Na aanmelding neemt de docent contact met je op voor een intakegesprek.

De cursus bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 cursisten De cursus wordt gegeven door Zita Schwab, hersenletselcoach bij Coachbureau Z-Factory in Gouda. Meer informatie over de cursus vind je in de bijgevoegde flyer.

Heb je interesse in deze cursus en wil je je aanmelden of wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met het servicebureau van MEE AV in Gorinchem. Het servicebureau is te bereiken op 0183 – 691600 of stuur een mailtje naar cursusregio@meeav.nl.

Met vriendelijke groet
Stichting Hersenletsel.nl Zuid-Holland

Lies Bonsang
Contactpersoon NAH-activiteiten Leerdam en bestuurslid regio Zuid-Holland Zuid

Top