Home / Zorgwelzijn / Kinderopvang in het leven van moderne ouders

Kinderopvang in het leven van moderne ouders

Kinderopvang anno 2014

Het leven verandert. Ouders werken flexibeler en soms ook regelmatig thuis. Opa en oma of de buurvrouw passen vaker op om de kosten van kinderopvang in de hand te houden. De tijd dat de meeste mensen in hun leven slechts één werkgever hadden, ligt ver achter ons. De zekerheden van stijgende huizenprijzen, hypotheekrenteaftrek, baanbehoud en salarisstijgingen zijn geen vaste elementen meer in het leven. Dit is niets nieuws, het is een open deur. Maar waarom denken veel mensen dan dat kinderopvang nog steeds is zoals tien jaar geleden?

Verbazing
De vele in positieve zin verbaasde reacties van jonge ouders die wij dagelijks verwelkomen, hebben bij Yes! Kinderopvang de alarmbellen doen rinkelen. Want als zwangere vrouwen en bijna papa?s niet weten wat de kinderopvang ze te bieden heeft, kunnen ze nooit de juiste keuze maken voor hun kleine hummel waar ze zonder twijfel de beste opvang voor in gedachte hebben. Zien ze hun kind graag ravotten en ontwikkelen in een natuurtuin? Gaan ze voor meer, beter en vroeger Engels leren? Vinden ze het prettig als hun kind andere groepen in de samenleving leert kennen? Zoeken ze een christelijk kinderdagverblijf? Heeft hun kind misschien meer uitdaging nodig? Dat is in 2014 allemaal kosteloos mogelijk!

Op de kosten letten  
Natuurlijk moeten ouders op de kosten letten, juist in deze economisch onzekere tijden. Maar in plaats van de kinderopvang met haar bijzonder grote bijdrage aan de ontwikkeling van uw kind zondermeer de rug toe te keren en uw toevlucht te zoeken bij opa en oma, is het verstandiger om informatie in te winnen bij organisaties die kinderopvang anno 2014 op het programma hebben staan. Yes! Kinderopvang is zo?n organisatie. Niet alleen de extra?s zullen u verbazen, maar ook de eigentijdse en exclusieve mogelijkheden en lage prijzen!

Het beste voor kinderen én ouders
De meest voordelige manier om uw kindje te laten profiteren van de ontwikkelingsstimulering en goede voorbereiding op de basisschool, vindt u bij Yes! Kinderopvang onder de naam ?Vrije keus?. Daarbij kiest u zelf in welke (40 of meer) weken u opvang nodig heeft en hoe laat de opvang start (tussen 7 en 11 uur). In uw vakanties betaalt u dus niet voor de opvang! U kunt hier al terecht voor ? 51,33 per maand (jaarinkomen ? 50.000,-)! Een andere zeer aantrekkelijke opvangmogelijkheid die tien jaar geleden ondenkbaar was, is ?Altijd welkom?. Uw kindje brengen en halen wanneer het u uitkomt, zonder iets door te geven, vijf dagen per week, terwijl u betaalt voor slechts drie dagen per week! U betaalt slechts ? 318,65 per maand ( jaarinkomen ? 50.000,-) en heeft dan nooit meer een opvangprobleem, ook niet als opa en oma plotseling niet kunnen oppassen, of op vakantie gaan, of als u extra moet werken, of als de oppas afbelt?. Stel dat u verjaardagboodschappen moet doen, naar de tandarts of huisarts moet op uw vrije dag, of toe bent aan een broodnodige papa-mamadag. U vindt ?Altijd welkom? en ?Vrije keus? exclusief bij Yes! Kinderopvang in Heerjansdam, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht!
   
Gemeentegrens oversteken? De moeite waard!
Woont u niet in één van de gemeenten waar Yes! Kinderopvang een kinderdagverblijf heeft? Overweeg dan eens om de gemeentegrens over te steken voor kinderopvang anno 2014. Vele ouders zijn u al voorgegaan. In Heerjansdam spelen bijvoorbeeld ook de kinderen uit Barendrecht in onze fantastische natuurtuin! Voor Engels op het kinderdagverblijf kunt u terecht in Zwijndrecht, en voor een christelijk kinderdagverblijf in Hendrik-Ido-Ambacht. Uw kindje groeit op in deze tijd en daar past opvang anno 2014 bij. Eenmaal kennisgemaakt, steekt u daar graag de gemeentegrens voor over!

Vrijblijvende offerte en/of rondleiding
Graag laten wij u de opvanglocaties zien en vertellen we u wat de door u gewenste opvang kost. Kijk op  www.yeskinderopvang.nl voor meer informatie en het aanvragen van een offerte en/of rondleiding. U kunt ook bellen naar 078-612 13 30.

Top