Home / Media / Succesvolle open dag Dit is ToBe in de Drechtsteden

Succesvolle open dag Dit is ToBe in de Drechtsteden

Afgelopen zondag, 25 mei, vond de open dag ?Dit is ToBe? plaats in het Energiehuis. Inwoners van Dordrecht en de regio konden komen kijken, luisteren, proeven, genieten en meedoen. Er waren workshops, masterclasses, concerten, optredens, meedoelessen dans, kunst & design, muziek en theater. Meer dan 2000 bezoekers hebben tijdens deze dag kunnen genieten van wat ToBe cultuurcentrum te bieden heeft.

Lancering van de nieuwe ToBe website
Tijdens de officiële opening van de open dag heeft wethouder Sleeking de nieuwe website van ToBe gelanceerd, www.tobe.nl. Deze nieuwe website moet het voor klanten nog eenvoudiger maken om bij de juiste cursus, schoolaanbod, bedrijfsevenement of workshop uit te komen. Muziekstroom en Popcentrale, onderdeel van ToBe, lanceerden deze dag ook hun nieuwe website.

Mahfoud Mokaddem winnaar Wil Stevens Beurs 2014

Voor de vier genomineerden van de Wil Stevens Beurs 2014, Elsbeth Verheij (klassieke muziek, harp), Luca Conradi (lichte muziek/pop, zang & piano), Michal Sustr (kunst & design, tekenen & schilderen) Mahfoud Mokaddem (theater & dans, theater) was het een spannende middag. Wie zou er naar huis gaan met de felbegeerde prijs om talenten een steuntje in de rug te geven? De jury was unaniem, Mahfoud ontvangt een bedrag van ? 1000,- om verdere stappen te kunnen zetten in zijn theatercarrière. Michal werd 2e en Luca en Elsbeth deelden samen de 3e prijs.

Feest in Ketel 1
De dag werd feestelijk afgesloten met een feest in Ketel 1. Hiervoor was Fransesco, de winnaar van I want ToBe Famous, de talentenwedstrijd van Papendrecht, uitgenodigd. Van deze jonge singer-songwriter gaan we zeker meer horen! Het succesvolle duo 2B, Tim & Robert kreeg het publiek aan het zingen. Om de feestvierders de dansvloer op te krijgen waren de jonge DJ?s Björn en Sander, ook deelnemers van I want ToBe Famous, uitgenodigd. En dat is deze talentjes goed gelukt!

Voor meer informatie over ToBe, Muziekstroom en de Popcentrale kijk op de nieuwe websites: www.tobe.nl, www.popcentrale.nl en www.muziekstroomdordrecht.nl.

Top