Home / Media / Wijkteam geeft 20 kerstbomen weg

Wijkteam geeft 20 kerstbomen weg

De buurtbon, waarmee bewoners een kleine subsidie kunnen aanvragen om een idee, initiatief of activiteit voor de buurt uit te voeren, krijgt in december een feestelijk jasje. Met de ‘buurtbon voor een buurtboom’ kunnen buurtbewoners een kerstboom aanvragen. De gemeente brengt de boom langs en zorgt ook voor buitenverlichting.

De kerstbomen van drie tot vier meter hoog kunnen aangevraagd worden door buurtbewoners die hun straat in kerstsfeer willen brengen. De bomen worden door de gemeente langsgebracht en stevig neergezet op een afgesproken centrale plek in de buurt. Speciale verlichting voor de boom kan opgehaald worden bij de gemeente. Buurtbewoners versieren de boom verder en zorgen zo samen voor kerstsfeer in de straat.

De bomen kunnen tot 5 december 2014 aangevraagd worden via wbw@h-i-ambacht.nl. Er zijn 20 bomen beschikbaar: op = op! De gemeente brengt alle bomen op vrijdag 12 december langs. Op donderdag 11 december kunnen bewoners bij de wijkbus voor het gemeentehuis tussen 16.00 en 19.00 uur de buitenverlichting afhalen, onder het genot van een beker warme chocolademelk.

Meer informatie: www.h-i-ambacht.nl/buurtboom.

Het doel van wijk- en buurtgericht werken in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht is het  bevorderen van een optimaal leefklimaat in de wijken met actieve betrokkenheid van de inwoners.

Top